Најдобри совети за профи орален секс

29 март, 2017
11

Доколку сакате силно да го возбудите, обидете со ови три вежби:

Јазикот нагоре

Исплазете го јазикот и самиот врз потпрете го на некој тврд предмет, на пример супена лажица.

Лажицата притиснете ја кон јазикот, а истовремено со јазикот пружете отпор кон неа. Потоа, јазикот потпрете го на подрачјето зад горните предни заби така што, исто како и со лажицата, со јазикот ќе давате отпор кон надвор, како да ги буткате забите.

Притисокот задржете го околу 2–3 секунди. Направете три серии од по пет повторувања.

Јазикот горе

Отворете ја устата и дното на лажицата ставете го на јазикот.

Со лажицата давајте отпор, а јазикот подигајте го кон горе како да сакате да ја избуткате лажицата.

Притисокот задржете го две секунди. Направете три серии од по пет повторувања.

Јазикот внатре

Ставете го показалецот во уста и потпрете го на внатрешниот дел од образот.

Истовремено со јазикот допирајте го и буткајте го прстот кон образот од горната, па од долната страна на прстот.

Притисокот задржете го две секунди. Направете три серии од по пет повторувања, па истото повторете го и на другиот образ.