15 декември, 2018

Радио

Од плејадата најразлични видови секс и предмети кои се користат во сексот изникна една форма на блискост која и пркоси на првичната идеја која стои зад интимните односи, а тоа е партнерите физички да се сплотат.

При астралниот секс вашата душа го напушта телото и има секс со душата на вашиот партнер. На кратко, имате секс без да имате секс.

Господин Чио долгогодишен практикант на астралниот секс вели дека астралното тело не може да ги сокрие чувствата и намерите во сексот, а вие вистински ќе почувствувате кога ќе бидете задоволени. Но, како?

Легнете на грб со малку раздвоени нозе и спуштете ги рацете паралелно со вашето тело без да го допирате со дланките свртени кон таванот. Опуштете го телото се додека не влезете во длабока медитација.

Идејата зад астралниот секс и е да го исправите вашето астрално тело и да се сплотите со друго астрално тело. Дилемата лежи во тоа дали ќе го изневерите вашиот партнер ако наидете на некое секси астрално тело на тотален странец.

Остави коментар

Почетна // живот // љубов и секс // Што е астрален секс?
Горе