11 декември, 2018

Радио

Сексуалните експерти направиле едно истражување со цел да дознаат што е потребно за сексуално да се возбуди жената и да се роди желбата за секс.

Тие во својата теорија напишале дека мозокот на мажите функционира како едноставна машина, додека пак кога станува збор за жените работите не се толку едноставни.

За жената да се возбуди сексуално потребно е да постои приказна во целата ситуација, додека пак за мажите потребно е само визуалено да бидат поттикнати. На нив доволно им е само порно слика за да им се роди желбата за секс. А, жените истражуваат и размислуваат за сексуалниот однос како и за можноста мажот повторно да им се врати.

Доколку жената осети дека постои можноста тоа да се повторува и да се направи една приказна од нивниот однос тие посакуваат секс.

Остави коментар

Почетна // живот // љубов и секс // Што е потребно за жената да оди во кревет со еден маж?
Горе