Зошто жената е расположена за секс?

18 јануари, 2017
6

Доколку се прашувавте зошто жената е расположена за секс, еве неколку одговори на вашите прашања:

 

1. Затоа што сака да ги потроши калориите од тоа парче торта кое го изела утрово.

2. Затоа што програмата на телевизија е уште подосадна.

3. Затоа што тоа е полесно отколку да објаснува зошто нема желба за секс.

4. Затоа што конечно има можност да зборува со вас. (дури иако речениците не се целосни)

5. Затоа што во последната епизода, една од „домаќинките“ имала секс.

6. Затоа што нејзиниот фитнес тренер ѝ рекол дека повторно треба ги вежба нозете, стомакот, задникот…

7. Затоа што дознала дека нејзината пријателка тоа го прави секој ден.

8. Затоа што после тоа ќе има мир цели две недели.

9. Затоа што конечно ќе ја соблечете онаа блуза која таа толку ја мрази.

10. Затоа што на тој начин ќе заштеди на кремите против брчки.

11. Затоа што така полесно ќе ве наговори да ѝ помогнете во чистењето.