11 декември, 2018

Радио

Црната боја секогаш ќе биде модерна! Не верувамe дека постои модна поклоничка која што се сомнева во ова. Но што е специфичното во создавањето комплетно црни силуети по време на оваа сезона? Што треба да знаете, за да сте навистина ефектни и многу интересни во црно? И не на последено место, какви елементи ви се потребни за да го постигнете саканиот од вас впечаток?

Погледнете ја нашата галерија за да откриете што велат врвните дизајнери по однос на оваа тема:

Остави коментар

Почетна // живот // мода // Црното е и ќе биде секогаш во мода!
Горе