15 декември, 2018

Радио

Цветните панталони во светли бои ќе бидат целосен тренд оваа пролет. Интересни отпечатоци, светли цвеќиња или геометриски шеми се она што ќе го гледаме оваа сезона.

За секојдневен изглед, можете да се одлучите за некој од овие шарени модели во комбинација со едноставна бела кошула. Додадете златен накит, рамни сандали и писмо торба.

Ви ги претставуваме нашите омилени панталони со отпечатоци:

Остави коментар

Почетна // живот // мода // Цветни панталони: Старно-нов тренд
Горе