11 декември, 2018

Радио

Ако сте во потрага во совршени чевли, тука можете да ја завршите. Дури и кога станува збор за чевли кои можете да ги носите преку целата година кратките чизмички ја носат круната.

Во лето можете да ги носите со куси панталони, во есен со хеланки, чизмички со штикла за деловна средина или пак моторџиски за викенд екскурзија. Освен поради изгледот, од чисто практични причини, тие се удобни и совршен избор за брзо дотерување.

Само затоа што можете да ги искомбинирате на безброј начини, не значи дека не ви треба малку инспирација. Без разлика на тоа каде сте се упатиле, овие модерни девојки можат да ви послужат како пример за добро комбинирање на безвременските кратки чизми.

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Остави коментар

Почетна // живот // мода // Едни кратки чизмички и многу комбинации
Горе