Инспирација за вашиот пролетен стил

24 март, 2017
10

Погледнете го нашиот избор на модели, комбинации и актуелни бои за сезона пролет 2013. Се надеваме дека галеријата ќе ви посужи како извор на инспирација за тоа што да изберете или како да ги комбинирате оние парчиња што веќе ги имате.

"amal" by stylisheve ❤ liked on Polyvore

"Blue, Yellow, and Red" by fashion-766 on Polyvore

"Orange Blazer, White T-Shirt, and Skinny Jeans" by fashion-766 on Polyvore

Navy & Blue by yasminasdream on Polyvore

"...." by marlilu ❤ liked on Polyvore

"...." by marlilu ❤ liked on Polyvore

Animal Tote by fiftynotfrumpy on Polyvore

"Spring Mint" by musicfriend1 ❤ liked on Polyvore

"love" by musicfriend1 ❤ liked on Polyvore