23 април, 2018

Радио

Судејќи по најновите трендови, ова лето ќе биде обележано во знакот на колоритот, веселите бои, шаренилото.. Ако минатото лето доминираа смирените тонови и трендовите се одвиваа во границите на „комфорт зоната“ без претерано експериментирање и упадливи тонови, ова лето се случува сосема спротивното. Еден од најжешките трендови кои ќе биде застапен на секаде се очилата за сонце со леќи во нај дреч боите од палетата. Во центарот на вниманието се наоѓаат жолтите леќи кои се „разбудија“ од сонот од ’90-тите.. Ова лето заборавете на темни очила, и погледнете го светот со повеќе ведрина.

Остави коментар

Почетна // живот // мода // Неизбежен тренд за ова лето: Очила за сонце во боја
Горе