11 декември, 2018

Радио

По големото владеење на златото, во летниот период, следи ерата на среброто за есен – зима. Употребете го среброто како моќен моден додаток и бидете впечатливи.

Бутиците и продавниците за аксесоари се преполни со сребрени модни додатоци. Ги има во облик на алки, прстени, ланчиња, како детал на јаките, ремените, чантите.

 

Остави коментар

Почетна // живот // мода // Сребро – хит метал за оваа сезона
Горе