6 вежби за секси грб

20 јануари, 2017
14

Самиот отвор не е тој кој е сексапилен, туку делот од телото кој го открива. А, тоа би требало да биде секси обликуван грб и затегнати раце, без исклучок. Ако нас не прашувате да бираме, помеѓу деколте и отворен грб, наш сигурен избор е секогаш оној вториот.

Токму затоа ви нудиме 6 вежби кои ќе го формираат секој мускул во тој предел.

Не мора да ги обожавате овие вежби, но ќе го обожавате одразот во огледалото после нив.