16 јули, 2018

Радио

Сигурно ви е здосадено секојдневно да одите на работа со истата, обична фризура. Колку пати и да си ветите дека утре ќе станете порано и ќе се средите, следното утро спиењето одеднаш станува поважно од вашето разубавување.

Но, летото е време за вистински промени, време во кое можете да ја освежите косата и да експериментирате со нејзиниот облик и текстура.

Доколку имате долга коса, можностите за промени се неограничени. Плетенки, пунџи, старото добро коњско опавче или разбушавената, полуподигната коса, се само дел од најмодерните фризури кои ќе го обележат ова лето.

Следното видео ќе ви понуди 5 интересни фризури, чие подготвуање ќе ви одземе само една минута.

Остави коментар

Почетна // живот // убавина // Брзо и лесно: Направете 5 совршени фризури за само 1 минута
Горе