Внимателно: Еве што сé пресата и прави на вашата коса!

23 јануари, 2017
14

Очигледно е колку пресата ја оштетува вашата коса, но доколку вашата коса е фарбана, ефектите се уште полоши.

Познатиот холивудски експерт за нега и убавина Гај Танг откри колку вашата коса може да посветли само од едно користење на преса. За жал не постои пегла за коса што не ја оштетува.

Нијансите што се сега во тренд, како сината, виолетова, или пинк се плакнат и бледат побрзо од природните бои. Високата температура е она што ја оштетува косата, а пресата работи на тој принцип. Таа ја загрева косата, а при тоа ја обликуваме косата по желба.
Доколку се фарбате и сакате да ја оддржите бојата подолго, заборавете на овој апарат.