20 февруари, 2019

Радио

Речиси 20 милиони пати е прегледан овој навистина импресивен краток филм на YouTube, на Холанѓанецот Франс Хофмеестер. Видеото го покажува растењето на неговата ќерка Лоте од бебе до 14-годишно девојче.

Остави коментар

Почетна // 4 play // 20 милиони прегледи: Од бебе до 14-годишно девојче – видео посветено на растењето
Горе