Ах таа љубомора: Нема ти да играш со мојата симпатија!

11 мај, 2018
Ах таа љубомора: Нема ти да играш со мојата симпатија!

Се работи за едно момче кое се забавува слушајќи музика, му се придружува девојче исто така расположено за танцување, но на некого тоа воопшто не му се допаѓа…