Цел живот ги фрлавте картоните од јајцата, а немавте поим дека од нив се прави ова!

8 мај, 2018
o

Голем број од нас ги фрлаат картоните од јајца не размислувајќи дека тие може да се искористат и за некои други работи. Картоните од јајцата лесно може да се рециклираат, но зошто наместо тоа не направите нешто покорисно од нив?

Еве еден предлог кој нас не воодушеви!