Цело време и го креваше фустанот на оваа девојка – погледнете ја реакцијата на минувачите

4 мај, 2018
Цело време и го креваше фустанот на оваа девојка – погледнете ја реакцијата на минувачите

Овој човек одлучи да направи нешто несекојдневно, зема машина за чистење листови и го подигнуваше фустанот на оваа девојка.

Тој одлучи да го сними ова и да го постави на интернет, ова видео многу брзо дојде до повеќе од милион прегледи.

Поминувачите кои тоа го гледаа пробуваа да и помогнат на девојката која беше во неволја и го нападнаа овој непристоен човек или му ја одземаа справата со која работеше.

На другите кои поминуваа тоа не им сметаше воопшто и се тоа со насмевка го испратија.

https://www.youtube.com/watch?v=vr6t_HaGs7k