20 февруари, 2019

Радио

Наизглед обична девојка која шета низ град во фармерки. Но, се лажете, погледнете подобро, бидејќи оваа девојка не е сосема обична. Се` што носи на неа е боја. Да, таа не носи вистински фармерки, туку насликани.

Остави коментар

Почетна // 4 play // Добро погледнете ја оваа девојка: Забележувате ли нешто необично?
Горе