Дошла на фризер, а тој и ја запалил косата!

3 мај, 2018
Дошла на фризер, а тој и ја запалил косата!

Деновиве, фризерите на располагање имаат пристап до многу современи производи и алати за уредување на косата. Но, еден фризер од Мадрид има малку поинаква техника.

Имено, за креирање на уникатни фризури, тој користи мечови, а своите храбри муштерии ги средува со помош на оган!

Погледнете го ова неверојатно видео и уверете се: