20 февруари, 2019

Радио

Двајца пријатели шетале по улица и веројатно од досада предизвикувале куче, но веројатно не очекувале дека кучето вака ќе реагира…

Остави коментар

Почетна // 4 play // Двајца другари шетале по улица и предизвикувале куче, а потоа…
Горе