21 март, 2019

Радио

Џиновска ајкула скокна од морето и се заглави на оградата на брод на Лонг Ајленд.

На видеото се гледа како ајкулата се обидува да се врати повторно во водата. Од ударите во оградата, се гледа дека ајкулата е раскрвавена.

Остави коментар

Почетна // 4 play // Џиновска ајкула скокна од морето и се заглави на палуба на брод
Горе