Е ОВА Е ГУЖВА: Еве како изгледа шпиц на автопат со 50 траки!

30 март, 2018
Е ОВА Е ГУЖВА: Еве како изгледа шпиц на автопат со 50 траки!

Кинезите не се само најбројна нација, туку се на врвот и по бројот на автомобили.

Зголемениот стандард им овозможил на многумина да купат сопствени автомобили, во таа мера што инфраструктурата не е во можност да ги следи.

И тогаш се добива ова:

This is a 50-lane highway….

Gepostet von RT Play am Freitag, 3. Februar 2017