24 јуни, 2019

Радио

Харди Томас на својот профил објавил видео од екплозија. Во описот на видеото стои дека станува збор за удар од гром во река, кој потоа предизвикал експлозија.

Остави коментар

Почетна // 4 play // Еве што се случува кога гром ќе удри во река
Горе