Еве зошто никогаш не смееш да му дадеш на дечкото да те шминка!:)

16 мај, 2018
Еве зошто никогаш не смееш да му дадеш на дечкото да те шминка!:)

Доколку се прашувате што би се случило ако му дадете слобода на партнерот да ве разубавува по свој избор, еве што ве чека…