Еве зошто ова видео има над 12 милиони прегледи

16 јули, 2018
Еве зошто ова видео има над 12 милиони прегледи

Видео осамна на музичкиот канал Јутјуб кое за кратко време стана вистински хит, ова е причината. Една непозната жена дојде со своето возило на бензинска пумпа и се вртеше четири пати во обид да го погоди резервоарот на автомобилот. Ова видео има над 11 милиони прегледи.