Го бакнала уште еднаш…Она што потоа се случило ги оставило сите без текст!

18 мај, 2018
Го бакнала уште еднаш…Она што потоа се случило ги оставило сите без текст!

Добро е позната традицијата дека младоженецот во текот на свадбената церемонија треба да изигра танц со својата мајка. Но она што започнало како бавен валцер, се претворило во незаборевен момент. Погледнете што направиле мајката и младоженецот…

https://www.youtube.com/watch?v=ZL4DO8LhF1A