19 април, 2019

Радио

Едно семејство ја снимило првата средба на бебето и нинвите мачки.

Резултатот е неверојатен…

Остави коментар

Почетна // 4 play // Го донеле дома штотуку роденото бебе, а погледнете како на тоа реагирала нивната мачка!
Горе