24 јули, 2019

Радио

Не е тајна дека повеќето миленичиња не обожаваат да се бањаат, но хаската Монк има „ритуал“ со кој го избегнува влегувањето под тушот.

Во видеото, упорното куче како мало дете се „расправа“ и бега низ бањата.

Остави коментар

Почетна // 4 play // Хаска се „расправа“ со сопственичката само за да не влезе под тушот
Горе