И се смееле кога слушнале дека живее во гаража: Но, кога ја погледнале внатрешноста…

22 мај, 2018
И се смееле кога слушнале дека живее во гаража: Но, кога ја погледнале внатрешноста…

Тешко е да пронајдете добар, евтин дом на денешниот пазар. Со толку високи цени, многу луѓе не можат да основаат семејство.

Сепак, како што открила блогерката и дизајнерка Витни Леј Морис, не мора да биде баш така. Се` што ви е потребно е малку креативност.

Погледнете го видеото: