17 септември, 2019

Радио

Сите мразиме кога ќе ни се расипе патентот на омилениот фустан, фармерки, дуксер.

Погледнете во видеото како да го поправите инстант.

Остави коментар

Почетна // 4 play // Имате патент што не работи? Еве како да го поправите по дома
Горе