Изгледа како да е пијан, но ќе се воодушевите кога ќе слушнете како пее

10 мај, 2018
Изгледа како да е пијан, но ќе се воодушевите кога ќе слушнете како пее

Овие момци се навистина посебни. Од енергијата која ја шират, преку необичниот жарн на музика кој на прв поглед не одговара со нивните години до перфектниот настап и оригиналност, „Brothers Moving“ ја воодушевија публиката.

Тие доаѓаат од Данска, а својот талент го покажуваат патувајќи низ светот…