22 март, 2019

Радио

Кога мажите им приоѓаат на девојките, тие најчесто се обидуваат да се покажат себе си во најдобро можно издание, дури и кога сакаат тоа да биде забава само за една ноќ.

Екипата на BuzzFeed се одлучи да направи интересен видео запис во кој е прикажано како би изгледало кога мажите би биле апсолутно искрено и би кажале се’ што им паѓа на ум кога и приоѓаат на некоја девојка.

Остави коментар

Почетна // 4 play // Како би изгледало кога мажите би биле сосема искрени кога им приоѓаат на девојките!
Горе