Како изгледаш кога си пијана, а како на трезно

15 мај, 2018
Како изгледаш кога си пијана, а како на трезно

Зошто му пишуваш на бившиот? Зошто му го даде бројот на телефон на келнерот? Зошто си бушава и исфлекана? Можеби си била пијана?