24 јуни, 2019

Радио

Еден Кинез одлучил да го покаже својот талент во јавноста па се решил да направи мал спектакл. Неговиот талент е тоа дека тој со својот стомак може да влече автомобил натоварен со 12 луѓе.

Дали е ова талент или некој добар трик одлучете сами откако ќе го погледнете видеото.

Остави коментар

Почетна // 4 play // Кинез со својот стомак влече автомобил
Горе