МАЈСТОР: Го натоварил камионот со трупци, а потоа тргнал да вози по невозможна патека!

15 мај, 2018
МАЈСТОР: Го натоварил камионот со трупци, а потоа тргнал да вози по невозможна патека!

Да бидете шофер треба постојано да сте внимателни и прибрани, но да бидете шофер на овој камион е нешто сосема друго.

Камионот го натоварил со огромни трупци, а потоа закачил уште и приколка. Кога тргнал да вози… Неверојатно!

Погледнете како вози овој мајстор: