Мало кученце не смее да слезе по скалите. Погледнете кој доаѓа да го спаси!

16 јули, 2018
Мало кученце не смее да слезе по скалите. Погледнете кој доаѓа да го спаси!

Ова мало кученце не собрало храброст да слезе по скалите, но потоа дошла помош…

Беше тоа возбудлив ден за малиот Скарлет. Прв пат пат успеал да се качи по скалите, но тогаш настанал проблем. Немал храброст да се врати назад… Погледнете: