21 март, 2019

Радио

Маѓионичарот Џеми Равен на шоуто Britain’s Got Talent извел трик кој потполно го шокирал жирито, ја воодушевил публиката, а остатокот од светот го натерал да помине часови и часови обидувајќи се да сфати како тоа воопшто е можно.

Погледнете за што се работи…

Остави коментар

Почетна // 4 play // Најлудиот трик со карти: Цел свет се прашува како го извел ОВА!
Горе