21 март, 2019

Радио

Оваа прекрасна лебдечка градина е едноставно прекрасно место за да се изгубите.Тоа е затоа што изгледа како земја од соништата.Повеќе од 2300 цвеќиња лебдат во градината, а покрај тоа, цвеќињата цутат и растат. Навистина би било неверојатно да ги видите како се издигаат над вас. Едноставно магичен призор.

Остави коментар

Почетна // 4 play // Нешто најневеројатно – Повеќе од 2300 цвеќиња лебдат во градина
Горе