Невестата ги шокираше гостите: На крајот на свадбата се соблече и ги почасти со врел танц

15 мај, 2018
Невестата ги шокираше гостите: На крајот на свадбата се соблече и ги почасти со врел танц

Првиот танц кои младенците ќе го изиграат на својата свадба останува запаметен во сеќавањето на сопружниците. Токму затоа сите посакуваат истиот да биде совршен.

Меѓутоа, канадската манекенка и пејачка Мелиса Молинаро се реши со малку поинаков танц да ги изненади својот сопруг Брајан Ковалски и останатите гости на свадбата. Ова дефинитивно ќе го паметат засекогаш.

Присутните беа шокирани од нејзиниот провокативен танц, а дефинитвно ќе бидете и вие…