21 март, 2019

Радио

Дали некогаш сте се запрашале што ќе се случи ако скршите јајце под вода? Резултатот е повеќе од кул. Погледнете…

Остави коментар

Почетна // 4 play // Никогаш нема да погодите што ќе се случи ако скршите јајце под вода!
Горе