19 април, 2019

Радио

Шкотскиот велосипедист Дени МакАскил е голем обожавател на екстремни спортови. Особено го сака возењето велосипед на необични места, а она што ќе го видите во продолжение ќе ве остави без здив…

Погледнете и споделете со пријателите:

Остави коментар

Почетна // 4 play // Она што го прави овој човек е навистина неверојатно: На 4:15 минута ќе останете без текст…
Горе