Она што успеал да го направи само од едно парче дрво ќе ве остави без зборови!

18 мај, 2018
Она што успеал да го направи само од едно парче дрво ќе ве остави без зборови!

Изгледа дека за човечкиот талент нема граници, а овој човек е најдобар доказ за тоа. Од парче старо дрво кое било наменето за горење и со помош на својот алат и голема доза талент го направил ова. Погледнете го видеото…