Ова е еден од најубавите гласови кои некогаш сте ги слушнале!

16 јули, 2018
Ова е еден од најубавите гласови кои некогаш сте ги слушнале!

Нејзиното име е Луцијана Зогби и има 19 години. Таа е Бразилка со потекло од Либан, а има ангелски глас кој освојува на прво слушање.
Нејзиниот глас, начинот на однесување, се е совршено. Во прилог на тоа оди и оваа преубава песна што ја пее. Слушајќи ја, повторно и повторно се појавува желбата уште еднаш да ја слушнете.
Уживајте во овој прекрасен глас…