ОВА НЕ Е МОЖНО: Кога ќе видите како му го украдоа телефонот, веќе нема да разговарате на јавни места!

28 февруари, 2018
ОВА НЕ Е МОЖНО: Кога ќе видите како му го украдоа телефонот, веќе нема да разговарате на јавни места!

Ова е толку испланирано, што човекот на кого му е украден телефонот едноставно нема појма што се случило…

Ако некој не снимел со камера, никој не би верувал во ова…

Овие вистински професионалци на својот „занает“ толку го збунуваат човекот што тој на крајот веројатно ќе помисли дека го изгубил телефонот.

Внимавајте на јавни места, сè може да се случи.