22 март, 2019

Радио

Со нив и најголемите криминалци се плашат во затвор. Многумина од нив се толку опасни што ретко кој се осудува да им пријде.

Погледнете го видеото:

Остави коментар

Почетна // 4 play // Погледнете ги најопасните затвореници на светот!
Горе