17 јули, 2019

Радио

Во ова видео можете да видите како различните раси кучиња реагираат на човечко лаење. Не, не мислиме фигуративно. Човекот осмислил експеримент каде се снимаат реакциите на кучињата додека човек лае…

Остави коментар

Почетна // 4 play // Погледнете како кучињата реагираат кога луѓето лаат
Горе