Погледнете како жените реагираат на златно Масерати: Го остави и момчето само малку да се повози

22 мај, 2018
Погледнете како жените реагираат на златно Масерати: Го остави и момчето само малку да се повози

Тажна е судбина на ова момче кое остана без својата сакана, само затоа што нема златно Масерати:

Жално, но вистинито, девојката го напушти момчето за автомобилот во кој се вљуби на прв поглед.

Погледнете го видеото: