11 декември, 2018

Радио

Родителите сакале да ја овековечат неговата реакција кога му објавиле дека ќе стане постар брат…Пази реакција:)

Остави коментар

Почетна // 4 play // Пред камера дознава дека ќе стане брат! Пази реакција:)
Горе