Се правел паметен па заглавил мерцедес од 70 000 евра во свеж бетон!

11 мај, 2018
Се правел паметен па заглавил мерцедес од 70 000 евра во свеж бетон!

Кога работниците ќе ви кажат дека бетонот кој го поставиле сеуште не е доволно цврст за преку него да се вози, не е паметно да го игнорирате нивното предупредување…