Со парче бакарна жица и потрошена батерија направи нешто со што импресионира милиони!

16 јули, 2018
Со парче бакарна жица и потрошена батерија направи нешто со што импресионира милиони!

Некогаш човечката генијалност и науката може прилично да не изненадат.

Она што ќе го видите во ова видео е чиста наука…